Το κινητό των χάκερ !

Διαβάστε για το κινητό το οποίο περιλαμβάνει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για λειτουργίες hacking !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το κινητό αυτό είναι το Pwn Phone απο την Pwnie Express και είναι ένα LG Nexus 5 με εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα ειδικό για τη διενέργεια ελέγχων για την αξιοποίηση της ασφάλειας σε δίκτυα WiFi, ενσύρματα δίκτυα αλλά και Bluetooth συνδέσεις.
Βασικός σκοπός είναι η χρήση απο εταιρείες με σκοπό τον έλεγχο ασφαλείας των δικτύων τους, αλλά κάποιος με τις απαραίτητες γνώσεις μπορεί να πραγματοποιήσει πολλές ακόμα ενέργειες.

 

Η συσκευή αυτή εμφανίστηκε και σε ένα απο τα επισόδεια της σειράς Mr. Robot, όπου ο πρωταγωνιστής της σειράς με τη βοήθεια των εργαλείων του Pwn phone είχε τη δυνατότητα να υποκλέψει συνομιλίες απο άλλη συσκευή.

 

 

Λίγα λόγια για το κινητό αυτό :
Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η εταιρεία Pwnie σε συσκευή LG Nexus 5 και με την κατάλληλη τροποποίηση του λειτουργικού συστήματος Android, δημιούργησε ειδική Rom για συσκευές Android με πάνω απο 100 εύχρηστα εργαλεία με τα οποία μπορείτε να κάνετε δοκιμές σε δίκτυα έτσι ώστε να βρείτε και να αντιμετωπίσετε τυχόν θέματα σε κενά ασφαλείας.
Όλα αυτά με απλά μερικά κλικ, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε απαραίτητα όλες τις εντολές που απαιτούνται.
Το γραφικό περιβάλλον είναι παρόμοιο με αυτό των Kali Linux, καθώς είναι σχεδιασμένα για τον ίδιο σκοπό και περιλαμβάνουν σχεδόν τα ίδια εργαλεία, αλλά το Pwn Phone είναι σαφώς πιο βολικό καθώς είναι μια συσκευή τσέπης.

 

 

Δείτε παρακάτω ένα Demo video απο την Pwnie για τις δυνατότητες της συσκευής :

 

Εξαιρετικές δυνατότητες σε ένα καθημερινό κινητό τηλέφωνο !
Ή τιμή του ; Στα $1,095 απ'ότι φαίνεται.
H Pwnie όμως πέρα απο τη δυνατότητα να μπορεί να το αγοράσει κάποιος άμεσα, παρέχει και οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει απο μόνος του όλα τα εργαλεία αυτά στη συσκευή Android που επιθυμεί.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας : Pwnie Express Pwn Phone


EmoticonEmoticon