Συναλλαγές με Paypal στην Ελλάδα !

Διαβάστε πως μπορείτε με απλό τρόπο να

κάνετε συναλλαγες μέσω Paypal στην Ελλάδα.

 

 

 

 

Όπως πολλοί γνωρίζετε, εδώ και αρκετούς μήνες, λόγω capital controls η Paypal έχει διακόψει τις συναλλαγές με κάρτες απο Ελληνικές τράπεζες.
Όχι όμως πλήρως τις συναλλαγές οι οποίες γίνονται απο Ελλάδα, απλά όσες με χρήση κάρτας περνάνε μέσα απο κάποια Ελληνική τράπεζα.

Αυτό είναι μεγάλο βάσανο για όσους έκαναv συνεχώς αγορές μέσω Paypal σε ebay,Amazon και άλλα πολλά site τέτοιου είδους, αλλά και για άλλες χρήσεις όπως πληρωμή server σε κάποιον host του εξωτερικού.

Απ'ότι φαίνεται οι πληρωμές αυτές δεν υπάρχει η δυνατότητα ακόμα να γίνουν όπως προηγουμένως και μάλλον θα κρατήσει για αρκετους μήνες ακόμα αυτο το σκηνικό δυστυχώς.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΩ Paypal ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ.

Ναι και ο τρόπος αυτός είναι σχετικά απλός, δεν χρειάζεται να είσαστε εξπερ στους υπολογιστές.
Αρκεί να έχετε ήδη έναν λογαριασμό Paypal ή τουλαχιστον να γνωρίζετε κάποιον φίλο σας που να έχει λογαριασμό.
Αυτό που πρέπει να κάνετε έιναι να φτιάξετε ένα καινούργιο λογαριασμό Paypal, οπού μπορείτε να βάλετε ακριβώς τα ίδια στοιχεία με τον ήδη υπαρχοντα λογαριασμό σας (αν έχετε ήδη) αλλά πρέπει να βάλετε διαφορετικό e-mail !!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : Στον καινούργιο λογαριασμό σας δεν χρειάζεται να συνδέσετε κάποια κάρτα ή λογαριασμό τράπεζας ! Ας το ζητάει εσείς θα παραλειψετε το βήμα αυτό !

Εφόσον δημιουργήθηκε ο λογαριασμός εσείς αυτό που θα κάνετε σε γενικό βαθμό είναι να ζητάτε χρήματα (request money) απο τον παλιό σας λογαριασμό Paypal ή το πολύ πολύ απο κάποιον λογαριασμό φίλου σας αν δεν είχατε ήδη.


Όταν ζητάτε τα λεφτά απο τον λογαριασμό2 τότε πηγαίνει αμέσως το αίτημα αυτό στον λογαριασμό1 ο οποίος είναι συνδεδεμένος με κάποια κάρτα ελληνικής τράπεζας.
Εσείς συνδέεστε στον πρώτο λογαριαμό(λογαριασμος1) και δέχεστε αυτό το αίτημα και τα χρήματα αυτά πάνε αμέσως στον καινούργιο λογαριασμό(λογαριασμός2), εφόσον εννοείται υπάρχει το ποσό που ζητάτε στην κάρτα.
Παρακάτω βλέπετε παράδειγμα φόρμας για τη συμπλήρωση των στοιχείων όταν κάνουμε request money :

Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό2 θα δείτε πως το ποσό έχει μεταφερθεί άμεσα, αλλά όπως θα προσέξετε υπάρχουν και κρατήσεις κατα την μεταφορά των χρημάτων απο τον ένα λογαριασμό στον άλλον.
Η μεταφορά αυτή όμως επιτρέπεται απο την Paypal καθώς κατα την μεταφορά δεν πραγματοποιείται συναλλαγή στο εξωτερικό.

Έτσι εσείς στον δεύτερο λόγαριασμό έχετε κάποιο ποσό το οποίο παραμένει στο προφιλ της Paypal σας και μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με τη χρήση αυτού του λογαριασμού, καθώς κατα τη συναλλαγή που θα κάνετε δεν θα υπάρξει μεσολάβηση ελληνικής κάρτας ή οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1 : Πριν κάνετε αγορές στο ebay για παράδειγμα, καλό θα είναι πρώτα να έχετε ανοίξει ήδη σε μια καρτέλα τον καινούργιο λογαριασμό σας στο Paypal και σε μια άλλη να κάνετε τις αγορές, καθώς κατά τη διαδικασίας της πληρωμής να γίνει άμεσα έτσι ώστε να μη σας ζητήσει να τον συνδέσετε με κάποια κάρτα.
Ακόμα και να το ζήτησει αυτό εσείς θα το παραλείψετε !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2 : Καλό θα είναι να αλλάξετε και τις ρυθμίσεις σας στον λογαριασμό του ebay έτσι ώστε να τον κάνετε link με τον καινούργιο λογαριασμό Paypal. Η ρύθμιση αυτή ειναι πολύ απλή. Αποσυνδέτε τον προηγούμενο και συνδέετε τον δεύτερο.

Ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά.
Για οποιαδήποτε απορία αφήστε σχόλιο παρακάτω ή στη σελίδα στο Facebook.
ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ !

 

 

 

 


EmoticonEmoticon