Πώς να βγάλετε λεφτά απλά δημοσιεύοντας λινκ (Adfly)

Διαβάστε τι είναι το Adfly

και πώς μπορείτε να βγάλετε λεφτά μέσα απο αυτό

 

 

 

 

 

 

Λίγα λόγια για το Adfly

Το Adfly είναι μια υπηρεσία η οποία "συρρικνώνει" οποιοδήποτε λινκ επιθυμείτε, δηλαδή για παράδειγμα το http://www.google.com μπορείτε να το μετατρέψετε σε http://adf.ly/1GreRL το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΟΣ αλλά πριν σας κατευθείνει στο google.com θα σας εμφανίσει για 5 δευτερόλεπτα μια σελίδα με διαφήμιση.

Αφού περάσουν αυτά τα 5 δευτερόλεπτα τότε κλείνετε την σελίδα με SKIP AD(πάνω δεξιά), όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, και κατευθείνεστε αμέσως στην σελίδα που πρέπει .

 

Το καλό της υπόθεσης είναι οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για να κερδίσετε λεφτά, αλλά και μόνο απο την προβολή αυτα τα 5 δευτερόλεπτα έχετε κέρδος.
Και δεν χρειάζεται να είσαστε εξπέρ στους υπολογιστές για να ασχοληθείτε, αλλά είναι έυκολο και για τους απλούς χρήστες!!!

 

Άρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συρρικνώνετε οποιοδήποτε λινκ θέλετε και να το στέλνετε στους φίλους σας ή και να το δημοσιέυετε οπουδήποτε επιθυμείτε (Facebook, Google+, σε σχόλια youtube,...).
Έτσι όσοι περισσότεροι πατήσουν στο λινκ το δικό σας εσείς κερδίζετε λεφτά.


Πώς γίνεται η εγγραφή

Για την εγγραφή το μόνο που χρειάζεται να δώσετε είναι ένα όνομα χρήστη(username), ενα e-mail και έναν κωδικό.
Τα στοιχεία που θα χρησιμοποιείτε για την είσοδο στο σύστημα θα είναι το e-mail και ο κωδικός.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθείτε με τα στοιχεία του Facebook χωρίς να χρειάζεται να δώσετε κάποια περαιτέρω στοιχεία !!!

Πώς λειτουργεί

Εφόσον κάνατε εγγραφή και συνδεθήκατε τότε θα κατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα.

Στο πρώτο πλαίσιο βάζουμε το λινκ το οποίο θέλουμε να συρρικνώσουμε και επειτα παταμε στο Shrink .
Στην επιλογή Domain επιλέγουμε μια απο τις καταλήξεις που θα έχει το νέο μας λινκ.
Στο Advertising Type επιλέγουμε τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανιστεί η διαφήμιση. Δηλαδή το αν θα εμφανιστεί μια πλήρης σελίδα για 5 δευτερόλεπτα(Interstitial Advertisement), απο το οποίο έχουμε και μεγαλύτερο κέρδος, ή θα εμφανιστεί απλα ένα πλαίσιο στην κορυφή της σελίδας που θα κατευθυνθεί ο χρήστης(Framed Banner).
Όπως θα δείτε η διαδικασία είναι πολύ απλή και εφόσον φτάσετε σε αυτό το στάδιο είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.
Μπορείτε να βάλετε κάποιο δικό σας λινκ ή οποιοδήποτε σύνδεσμο στον οποίο επιθυμείτε να κατευθύνετε τους φίλους σας να δουν κάτι ενδιαφέρον, αλλά πρώτα να περάσουν απο το λινκ σας για να έχετε κέρδος ;) έτσι δεν χάνει κανείς !

Έξτρα info και tips για Adfly

Υπάρχουν επίσης αρκετοί έξτρα τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βγάλετε περισσότερα λεφτά απο το Adfly, ειδικά για χρήστες οι οποίοι έχουν κάποιο blog ή σελίδα ή και βίντεο στο youtube.
- Ένας τρόπος είναι με την επιλογή χρήσης Pop ads που προστέθηκε πρόσφατα και εφόσον το προσθέσουμε στο blog ή στην ιστοσελίδα μας τότε κάθε φορά που προβάλει το site μας κάποιος χρήστης θα του ανοίγει ένα νεο παράθυρο με κάποια διαφήμιση ,χωρίς να κλείνει το παράθυρο της σελίδας μας. Έτσι έχουμε ξανά κέρδος μόνο και μόνο απο την προβολή της διαφήμισης, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να κάνει κανένα κλικ!!!

- Για χρήστες οι οποίοι ανεβάζουν συχνά βίντεο στο youtube τότε μπορούνε απλά να προσθέσουν στα σχόλιά τους χρήσιμα λινκ για τους viewers των βίντεών τους. Έτσι θα έχουν αρκετά κλικ στα Adfly λινκ τους !!
Ή για παράδειγμα μπορείτε να ανεβάσετε κάποιο βίντεο με άσχετο θέμα το οποίο πιστεύετε θα έχει αρκετά viewes και στα σχόλια να βάλετε λινκς απο adfly που θα είναι χρήσιμα στους χρήστες , όπως για παράδειγμα στο παρακάτω βίντεο : Windows 7 All versions 32bit & 64bit Activated in one ISO

- Θα έχετε προσέξει επίσης αρκετούς σε σχόλια ιστοσελίδων με ειδήσεις και άλλα διαφορα ενδιαφέροντα οι οποίοι ποστάρουν κάποιο χρήσιμο λινκ αλλά πρώτα το "συρρικνώνουν" με το Adfly και έπειτα το βάζουν ως σχόλιο.
Αυτός πάλι είναι ένας εύκολος και απλός τρόπος για να βγάλετε κάποιο έξτρα κέρδος!!!

Λοιπόν τι περιμένετε για να ξεκινήσετε κι εσείς ? ;)


 

Ελπίζω να βοήθησα αρκετά τους απλούς χρήστες να κάνουν μια αρχή.
Για οποιάδήποτε απορία ή έξτρα βοήθεια αφήστε σχόλιο παρακάτω !!!

Δείτε επίσης έναν άλλο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βγάλετε λεφτά απο τον υπολογιστή σας μέσω διαφημίσεων με το Paidverts !!!!

ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!!


EmoticonEmoticon