Πώς να βγάλετε λεφτά απο τον υπολογιστή σας κάνοντας απλά μερικά κλικ (Paidverts)

Διαβάστε πώς λειτουργεί το Paidverts

και με ποια τακτική μπορείτε να βγάλετε λεφτά !!

 

 

 

 

 

Πριν απο λίγο καιρό είπα να ασχοληθώ με το Paidverts και πιστεύω πως αξίζει τον κόπο κάποιος να αφιερώσει λίγο χρόνο καθημερινά σε αυτό.
Άλλωστε αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο να παίζουμε παιχνίδια χωρίς σκοπό όπως Candy crush,LOL και οτιδήποτε άλλο απο τα οποία δεν κερδίζουμε τίποτα.

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι εξπέρ στους υπολογιστές για να ασχοληθεί με αυτό. Είναι απλό και μπορεί ο καθένας !!
Για το λόγο αυτό Θα προσπαθήσω να αναλύσω όσο το δυνατόν πιο απλά, για τους απλούς χρήστες, τον τρόπο λειτουργίας και τακτικές με τις οποίες μπορείτε στην πορεία να βγάζετε αρκετά χρήματα καθημερινά.
Τα βασικό στοιχείο το οποίο χρειάζεστε είναι η υπομονη !!!

Τί είναι το Paidverts ?
Είναι ένα site διαφημίσεων PTC(Paid To Click), στο οποίο πληρώνεστε με το απλά να κάνετε κλίκ σε κάποιες διαφημίσεις που σας δίνει καθημερινά σύμφωνα με τους πόντους BAP(Bonus Ad Point) που έχετε στον λογαριασμό σας.
Παρακάτω τα αναλύουμε καλύτερα.

Πως γίνεται η εγγραφή :
Αφού μπείτε στη σελίδα Paidverts.com και επιλέξετε το Register θα σας εμφανιστεί η σελίδα στην οποία συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.
Όπως θα δείτε δεν σας ζητάει πάρα πολλά στοιχεία, οπότε η εγγραφή ειναι εύκολη.

Βλέπετε παραπάνω τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την εγγραφή.
Για την είσοδο στη σελίδα θα χρησιμοποιείτε το e-mail και τον κωδικό. Το username είναι και αυτό απαραίτητο, αλλά για άλλες λειτουργίες.

Όπως παρατηρήσατε όμως ζητάει και κάτι άλλο στην εγγραφή. Και είναι υποχρεωτικό !!
Ζητάει να δηλώσετε το όνομα ενός εγγεγραμμένου χρήστη ο οποίος σας ανέφερε για το Paidverts.
Αν δεν δηλώσετε κάποιον, μένει αυτόματα το όνομα του Jo ο οποίος είναι ο δημιουργός.
Όποιος επιθυμει μπορεί να δηλώσει το όνομά μου ( chrisllzz )και σε αυτούς που είναι γραμμένοι με το όνομα μου θα τους βοηθήσω σε θέματα τακτικής αλλά και στο να αυξήσουν γρήγορα τους πόντους(BAP) με ένα "κόλπο" το οποίο γνωρίζω και εφάρμοσα κι εγώ κερδίζοντας πολύ χρόνο, έτσι ώστε μετά απο ένα σύντομο διάστημα να βρίσκομαι σε σημείο που έχω μόνο κέρδος χωρίς να έχω βάλει κάποιο ποσό νωρίτερα.

Αφού κάνετε εγγραφή επιλέγετε Login, δίνετε τα στοιχεία για είσοδο και πρέπει να τικάρετε στην επιλογή Δεν είμαι ρομπότ , όπου θα σας ζητήθεί είτε να γράψετε κάτι είτε να επιλέξετε μέσα απο κάποιες εικόνες.

Κάθε φορά που συνδέεστε θα βλέπετε στην αρχική οθόνη σας είτε αυτά τα οποία είναι διαφημίσεις για να πάρετε λεφτα :

Είτε αυτά τα οποία είναι διαφημίσεις με τις οποίες μαζεύετε πόντους :


Αρχικά μας δίνονται κάθε μερα 400 BAP(16 x 25 BAP) μέχρι να πατήσουμε 100 τέτοια , και μετά 200(8 x 25BAP).
Εκτός απο πόντους, αυτά ενεργοποιούν τον λογαριασμό μας για 21 μέρες ακόμα , δηλαδή αν δεν κάνουμε τίποτα στο διάστημα αυτό τότε είμαστε ανενεργοί χρήστες, αλλά μπορούμε ανα πάσα στιγμή να συνδεθούμε και κάνοντας κλικ σε αυτά το προφίλ μας είναι πάλι ενεργό.

Πώς λειτουργεί :
Αρχικά σε κάθε διαφήμιση πατάτε στο View bonus add, εκτός αν θέλετε να την πετάξετε πατάτε στο recycle.
Έπειτα θα ανοίξει νέα σελίδα στην οποία απλα κάνετε αντιγραφή επικόλληση τα μικρά κείμενα που έχει και θα πρασινίσει η επιλογή Proceed to Advertisers Website .
Πατώντας εκεί θα σας ανοίξει μια νέα σελίδα οπου βλέπετε το διαφημιζόμενο site για 30 δευτερόλεπτα και εφόσον έχετε συμπληρώσει σωστά το Δεν είμαι ρομπότ τότε επιλέγετε Confirm -> Close Window.
Αυτό ήταν ! Επιστρέφετε στην αρχική σελίδα και το ποσο της διαφήμισης που είδατε έχει μπει στον λογαριασμό σας.

Ποιό είναι το όλο σκεπτικό ?
Το όλο σκεπτικό του θέματος είναι οτι σύμφωνα με τα BAPς που έχετε δικαιούστε κάποια χρήματα μέσω διαφημίσεων.
Για κάθε 1 BAP δικαιούστε 0,0005 σε λεφτά, άρα όσο περισσότερα BAP έχετε τόσο περισσότερα λεφτά θα σας βγάλει σε διαφημίσεις.
Για παράδειγμα, την πρώτη μερα που κάνατε εγγραφή θα μαζέψετε 400 BAP. Αν δεν κάνετε κάτι άλλο σύντομα θα αρχιζει να σας εμφανίζει διαφημίσεις με λεφτά, αλλά θα σας αφαιρεί και τα κατάλληλα BAP, δηλαδή για τα 400 δικαιούστε 400x0.0005=0.20$ σε διαφημίσεις τις οποίες μπορεί να σας τις βγάλει είτε σε πολλες των 0.0005 είτε σε μεγαλύτερες π.χ. 0.01,0.02,0.05 ή οτιδήποτε άλλο μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό που σας αντιστοιχεί.
Αν όμως μαζέψετε 2500 BAP τότε δικαιούστε 2.500x0.0005=1.25$.Άρα θα σας καταναλώνει τα BAP αλλά το σύνολο των διαφημίσεων που θας σας βγάλει για να κλικάρετε θα σας δώσει στον λογαριασμό 1.25$.

Ένας τρόπος να κερδίσετε BAP είναι αυτός, με τα free ΒΑΡς που σας δίνει κάθε μέρα, αλλά θέλει χρόνο και υπομονή μέχρι να φτάσετε στο 1.05$ που χρειάζεται για να κάνετε την αρχή.

Εγώ προσωπικά εφάρμοσα το "κόλπο" μέσα απο τα παιχνίδια που έχει και αύξησα τα BAP απο 400 σε 4560.
Στο σημείο εκείνο σταμάτησα και απλά άφησα να μου καταναλώνει τα BAP και να μου εμφανίζει διαφημίσεις, φτάνοντας αρκετά σύντομα στο ποσό των 2,28$(4560x0,0005).
Έτσι δεν χρειάστηκε να βάλω κάποιο ποσό για αρχή ,ούτε να σπαταλήσω αρκετό χρόνο μέχρι να φτάσω το ελάχιστο 1.05$ που είναι απαραίτητο για να γίνει η αρχή !!!!

Όποιος γραφτεί στο όνομά μου (chrisllzz) θα του στείλω στo e-mail βίντεο με τον τρόπο τον οποίο άυξησα γρήγορα τα BAP μέσα απο τα παιχνδία του Paidverts.

Τακτική για το Paidverts :

PaidVerts

Ναι όντως αυτό που γράφει η παραπάνω εικόνα ισχύει. Αυτός είναι ο βασικός τρόπος λειτουργίας.
Δηλαδή δίνετε, το ελάχιστο, 1.05$ για να διαφημίσετε κάποια σελίδα και κερδίζετε :
- 25x 728*90 banner της σελίδας
- 100x 125*125 banner της σελίδας
- 50x 30 second επισκέψεις στην σελίδα σας
- 3100 Bonus Ad Points(ΒΑΡ)
Μας δίνει αμέσως 3100BAP τα οποία αντιστοιχούν σε 1.55$(3100x0.0005). Άρα κάνοντας κλικ σε όλες τις διαφημίσεις που εμφανίζονται θα μαζέψουμε στον λογαριασμό μας 1.55$ .Πράγμα το οποίο σημαίνει πως είχαμε κέρδος.
Γι'αυτό ο βασικός αρχικός στόχος για κάποιον ο οποίος δεν επιθυμεί να βάλει κανένα ποσό είναi να φτάσεί το 1.05$.

Απο εκεί και πέρα συνεχίζετε το ίδιο πράγμα και καθώς ανεβαίνει το ποσό σας κερδίζετε πολυ περισσότερους πόντους, άρα και διαφημίσεις με μεγαλύτερα κέρδη τα οποία αυξάνονται όσο μεγαλώνει και το ποσό το οποίο δίνετε για διαφήμιση.

Κάποιος όμως μπορεί και να επενδύσει 10 ευρώ ή και πολλά παραπάνω για αρχή και θα δει οτι θα έχει άμεσο κέρδος.
Γιατί με τα 10 ευρώ, πέρα απο τις πολλές επισκέψεις που θα έχει στην σελίδα την οποία θα διαφημίσει, θα κερδίσει και 31000 BAP(10x3100) τα οποία αντιστοιχούν σε 15,5$(31000x0.0005). Δηλαδή άμεσο κέρδος μετά τα κλικ που θα κάνει.
Έπειτα αγοράζει διαφήμιση με τα 14.7$(14x1.05)(μένει υπόλλοιπο 0.80$) απο τα οποία θα κερδίσει 43400ΒΑΡ(14x3100) τα οποία αντιστοιχούν σε 21.7$(43400x0.0005). Άρα τώρα στον λογαριασμό του θα έχει 22.5$(21.7+0.80).

Όσο αυξάνεται το ποσό σας αυξάνονται και τα κέρδη τα οποία θα αποκομίζετε απο τις διαφημίσεις. Έτσι μπορεί κάποιος να καταλήξει μέσα σε 2-3 μήνες να έχει κέρδη πάνω απο 5 ευρώ την ημέρα !!!!

------------------------------

Η αρχή θέλει λίγο υπομονή, αλλά θα δείτε οτι αξίζει την προσπάθεια και μόλις ασχοληθείτε λιγάκι θα καταλάβετε αμέσως τη διαδικασία, γιατί είναι αρκετά απλό και επίσης υπάρχουν αρκετά βίντεο στο youtube για περαιτέρω βοήθεια!
Απο την μερία μου, τα ανέλυσα όσο το δυνατόν πιο απλά γινόταν και ελπίζω να βοήθησα αρκετούς να κάνουν μια αρχή η οποία μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα στο μέλλον. :)

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια αφήστε σχόλιο παρακάτω και θα βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ .
Tους χρήστες οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο όνομα μου θα τους βοηθάω και σε θέματα τακτικής έτσι ώστε να καταλήξουμε όσο το δυνατόν συντομότερα σε καλά κέρδη !

Θα ενημερώνω ανα τακτά διαστήματα για οποιαδήποτε αλλαγή ή τακτική !!!!

ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!!!!

PaidVerts

 

 

1 σχόλια so far

Όσοι έχετε γραφτεί στο όνομά μου θα σας στείλω στο e-mail βίντεο με το 'κόλπο'.
Ρίξτε μια ματία στο e-mail σας !!
Ή πιο απλά στείλτε ένα μήνυμα στη σελίδα του blog στο facebook και θα σας απαντήσω άμεσα!


EmoticonEmoticon