10 περίεργα μέρη όπου άνθρωποι έχουν χάσει τα κινητά τους !

Μερίκα απο τα πιο περίεργα

μέρη όπου έχουν χαθεί κινητά τηλέφωνα...

 

 

 

 

Μέσα σε τοίχο !

Ένας ιδιοκτήτης κάλεσε τον εργολάβο στον οποίο είχε αναθέσει να χτίσει τον τοίχο του σπιτιού του γιατί άκουγε ένα τηλέφωνο να χτυπάει απο μέσα. Αφού διαπίστωσαν οτι ο εργολάβος είχε ξεχάσει το κινητό του εκεί, ο ιδιοκτήτης τον άφησε να γκρεμίσει τον τοίχο, να πάρει το χαμένο κινητό και να ξαναχτίσει ότι γκρέμισε.

 

Σε φέρετρο !

Ένας εργαζόμενος σε γραφείο κηδειών βρήκε το χαμένο του τηλέφωνο μέσα σε ένα φέρετρο το οποίο επρόκειτο να ταφεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Μέσα σε μεγάλο δέμα σανό !

Ένας αγρότης βρήκε το κινητό του χωμμένο σε ένα μεγάλο δέμα απο σανό, σε άσχημη κατάσταση αλλά λειτουργούσε ακόμα.

 

Στο ψυγείο !

Γυναίκα ανέφερε οτι βρήκε το χαμένο της κινητό μέσα στο ψύγειο, δίπλα απο το γάλα.

 

Σε θάμνο !

Κηπουρός βρήκε το τηλέφωνό του μέσα σε ένα μεγάλο θάμνο απο λουλούδια. Δεν είχε κάποια ζημία αλλά ήταν πολύ βρώμικο και μύριζε σαν τριαντάφυλλο.

 

Σε κλουβί χάμστερ !

Ένας άντρας βρήκε το κινητό του μέσα στο κλουβί του χάμστερ, κάτω απο το σανό τη στιγμή που το καθάριζε. Θεώρησε οτι ο γιος του το είχε βάλει εκεί.

 

Στο καπό αυτοκινήτου !

Ένας άντρας έιχε ξεχάσει το κινητό του μέσα στο καπό του αυτοκινήτου, τη στιγμή που γέμιζε το υγρό για τους υαοκαθαριστήρες. Πράγμα το οποίο συνειδητοποίησε λίγες μέρες αργότερα και ήταν τυχερός που το κινητό βρισκόταν ακόμα εκεί αφού είχε οδηγήσει ήδη το αυτοκίνητό για αρκετά χιλιόμετρα.

 

Ανάμεσα σε βιβλία !

Μια γυναίκα ανέφερε ότι την κάλεσαν στο σταθερό τηλέφωνο απο την βιβλιοθήκη για να της αναφερουν πως είχε ξεχάσει το κινητό τηλέφωνο "συμπιεσμένο" ανάμεσα σε 2 βιβλία στο ράφι με τα μυθιστορήματα.

 

Σε δεξαμενή βενζίνης !

Γυναίκα πήγε στο τοπικό πρατήριο της περιοχής της και βρήκε το κινητό της το οποίο είχε ξεχάσει πριν απο μια εβδομάδα πάνω απο τη δεξαμενή.

 

Στο καζανάκι !

Ενας άντρας άνοιξέ το καζανάκι του μπάνιου και ανακάλυψε οτι είχε χάσει μέσα το κινητό του, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει πώς συνέβει αυτό. Το τηλέφωνο είχε καταστραφεί απο το νερό.

Source: internetevolution.com


EmoticonEmoticon