Κρυμμένα τρικς τα οποία μπορούμε να κάνουμε στο Google

 

Διαβάστε μερικά απο τα "κρυμμένα" κόλπα του Google.

 

 

 

1. Barrel roll:
Πολύ απλό και διασκεδαστικό κόλπο.Το μόνο που έχετε να κάνετε ειναι να γράψετε στην αναζήτηση του Google το εξής :" do a barrel roll ".
Εφ'όσον είναι η αυτόματη πληκτρολόγηση του Google ενεργοποιημένη (σε όλους είναι αυτόματα ενεργοποιημένη εαν δεν εχετε αλλάξει κάτι) τότε θα δείτε ενα μαγικό αποτέλεσμα!

 

2. 42 :
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για το σύμπαν, τη ζωή και γενικά για τα πάντα γύρω μας? Απλά αναζητήστε στο Google το εξής :" the answer to life the universe and everything " και θα σας δώσει την απάντηση!

 

3. Βαρύτητα :
Γράψτε στην αναζήτηση το εξής : " Google gravity " και πατήστε στην επιλογή "Αισθάνομαι τυχερός"(I’m feeling lucky) !! To Google θα αρχίσει να "καταρρέει"!

 

4. Pacman:
Είχε αρχίσει ως ενα απλό Doodle για τον εορτασμό των 30 χρόνων του Pacman αλλά είχε τεράστια επιτυχία και μπορούμε ακόμα να παίξουμε μέσω του Google σε αυτή τη σελίδα : Play Pacman on Google
5. Zerg rush :
Γράψτε στην αναζήτηση " zerg rush " και θα αρχίσουν να εμφανίζονται στην οθόνη σας μικρα Ο, απο τη λέξη Google, τα οποία θα "τρώνε" τα αποτελέσματα αναζήτησης.Εσείς πρέπει να πετύχετε και να σκοτώσετε όσο πιο πολλά μπορείτε για κάνετε μεγάλο σκορ και εφ'όσον εποθυμείτε να το ανεβάσετε στο google+.
6. Ποτέ δεν θα βρεις τον Chuck Norris :
Για όσους προσπαθούν να βρουν τον Chuck Norris αναζητήστε στο google to εξής : "find Chuck Norris" , πατήστε στην επιλογή "Αισθάνομαι τυχερός" (I’m feeling lucky) και δείτε το αποτέλεσμα αναζήτησης!!

Εσάς ποιό σας άρεσε περισσότερο?
Μπορείτε να δείτε και ένα άλλο ενδιαφέρον κόλπο του Google : Πώς να δείτε live κάμερες απ' όλο τον κόσμο!
Source:memeburn.com


EmoticonEmoticon